Европейският шампион Португалия продължава със силните си изяви в група

...
Европейският шампион Португалия продължава със силните си изяви в група
Коментари Харесай

Португалия разби Швеция при отсъствието на Роналдо

Европейският първенец Португалия продължава със мощните си изяви в група 3 на дивизия “А” от Лигата на нациите. Тази вечер момчетата на Фернандо Сантош се разправиха с 3:0 против гостуващия отбор на Швеция. При отсъствието на инфектирания с ковид Кристиано Роналдо Диего Жота пое лидерската роля, отличавайки се с два гола и асистенция. Португалия и Франция са водачи в групата.

В 21-ата минута домакините развиха хубава офанзива, а бранителите на шведите бяха просто очевидци. Диего Жота се устреми в наказателното поле и подаде към свободния Бернандо Силва, а той вкара от 12 метра. В 44-ата защитата на “трите корони” действаше още по-озадачаващо пасивно, очаквайки засада. Жоао Кансело подаде от най-малко 30 метра от тъчлинията, с цел да изведе Жота, който самичък против вратаря се разписа с мощен удар в близкия ъгъл - 2:0. В 36-ата Берг удари греда за скандинавците след застрашителен удар. Португалците също записаха греда през първата част.

Екдал в 65-ата и Жоао Феликс две минути по-късно пропуснаха при опитите си за удар. В 72-ата португалците развиха скоростна акция. Новото попълнение на Ливърпул Диего Жота се стрелна отляво, надбяга своите съперници, след което ги финтира в наказателното поле и вкара в близкия ъгъл от 10 метра - 3:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР