Eвропейският шампион по биатлон за младежи Благой Тодев от Банско

...
Eвропейският шампион по биатлон за младежи Благой Тодев от Банско
Коментари Харесай

Банскалията Бл.Тодев със силни думи към премиера: Какво да даря за Украйна?! За титлите си получих 0 лева, три месеца сме без заплати ,продадох медала си за лечението на болна жена....

Eвропейският първенец по биатлон за младежи Благой Тодев от Банско разгласява особено видеообръщение в профила си във Facebook, в което се обръща към премиера и министъра на спорта Радостин Василев: Ето какво им сподели Тодев:

„ Здравейте на всички! Аз съм Благой Тодев и с този клип желая да се обърна към министър-председателя на Република България Кирил Петков и министъра на спорта Радостин Василев. Искам да разясня дейностите и желанието на господин Петков по отношение на даряването на нашите заплати за закупуване на оръжие в поддръжка на Украйна “, съобщи Благой Тодев.



„ Журналисти ме дефинираха като най-успешния български биатлонист през предишния сезон и като подобен желая да обърна повече внимание на нашия спорт и на обстановката към него. През миналия сезон станах европейски първенец, международен вицешампион, притежател на дребния бистър глобус в самостоятелната дисциплинираност при младежите и състезател на месец януари. За тези резултати получих 0 лв. от страната и три месеца сме без заплати”, сподели още Тодев.

„ Предприех идея в подкрепяне на жена в потребност, като продадох медала си от европейското състезание, а Вие желаете да купуваме оръжие за ликвидиране на хора. Нещо тук е доста сбъркано. А какви резултати би трябвало да направи най-успешният зимен спорт, с цел да получи обикновено финансиране, аз не знам. Кажете Вие! “, приключва надареният биатлонист.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР