Европейският шампион Ливърпул се включва в борбата за подписа на

...
Европейският шампион Ливърпул се включва в борбата за подписа на
Коментари Харесай

Руснак попадна в полезрението на Юрген Клоп

Европейският първенец Ливърпул се включва в битката за подписа на съветския нападател Фьодор Чалов, оповестяват британските медиите. 21-годишният футболист на ЦСКА Москва хвана окото на редица отбори на Острова, откакто вкара 17 гола и направи 7 асистенции в 37 мача през предишния сезон в Русия.

Най-сериозен е интереса към Чалов от отбора на Арсенал. Руснакът даже се разписа във вратата на лондончани в дуела сред двата отбора от Лига Европа. Тотнъм и Манчестър Сити също наблюдават младока от ЦСКА Москва.

Според разнообразни източници, цената, сложена на футболиста от ЦСКА е в размер на 20 млн. паунда. Сумата не би трябвало да съставлява никаква компликация, за който и да е от упоменатите отбори, като желанието на самия нападател ще бъде от главно значение за бъдещето му.

Интерес към 21-годишния Чалов не липсва и от други шампионати като Германия, Испания и Франция.

До този миг Ливърпул реализира единствено един входящ трансфер, привличайки холандския защитник Сеп ван ден Берг от Цволе. 17-годишният бранител обаче към момента не получава работна виза и не може да взе участие в контролите на „ червените” до този миг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР