Европейският съюз приема промяна на границите между Сърбия и Косово.

...
Европейският съюз приема промяна на границите между Сърбия и Косово.
Коментари Харесай

Евросъюзът съгласен да се местят граници на Балканите

Европейският съюз приема смяна на границите сред Сърбия и Косово. Еврокомисарят Йоханес Хан акцентира, че териториалният продан може да бъде част от съглашение за нормализиране на връзките сред двете страни, оповестява МИА, съобщи Нова ТВ.

Говорейки за " Вашингтон пост ", Хан сподели, че правно обвързващо съглашение сред двете страни ще обхване тематики, по-широки от граничните въпроси, и че " един от основните детайли на бъдещия контракт би трябвало да бъде зачитането на правата на малцинствата ".

" На този стадий никой не може да планува какъв може е крайният резултат. Възможен продан на територии във всеки случай, може да бъде, в случай че желаете - последната част от пъзела. Единственото авансово изискване е двустранното съглашение да способства за мира и стабилността в района ", акцентира Хан.

Сръбският външнен министър Ивица Дачич съобщи в изказване до " Блиц ", че Сърбия чака Прищина да направи първата стъпка.

Първо ги оставете да уредят наложените мита, по-късно вижте какво още ще се случи. Нека изчакаме да забележим какво ще се случи в Берлин на 29 април ”, споделя Дачич.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР