Европейският съюз не успя да изпълни своите обещания към Северна

...
Европейският съюз не успя да изпълни своите обещания към Северна
Коментари Харесай

ЕС не изпълни своите обещания към Северна Македония

Европейският съюз не съумя да извърши своите обещания към Северна Македония. Това разгласи македонският министър председател Зоран Заев на съвещание, заяви Нова Македония.

Охрид приема съвещание на високо ниво. Заев разгласи, че Европейски Съюз може да дефинира дилемите и периодите за присъединение.

Групата обаче не може да дефинира македонските местонахождение или просвета. Премиерът съобщи, че бъдещето на народите на Северна Македония и Албания е на европейски народи.

Те би трябвало да влязат в европейската група и да споделят европейските стопански и публични стандарти. Съвместното присъединяване на Европейски Съюз, Съединени американски щати и Западните Балкани е от значително значение за района.

Македонското държавно управление е останало разочаровано от обстоятелството, че не стартира европейски договаряния. Това беше негов главен приоритет.

Заев съобщи, че това е отрицателно обръщение към района. Македонският министър председател се надява Европейски Съюз да успее обещанията, откакто страната извърши всички условия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР