Европейският съюз може да се раздели и с други от

...
Европейският съюз може да се раздели и с други от
Коментари Харесай

Барние: ЕС може да се раздели и с други от членките си, ако не предприеме мерки

Европейският съюз може да се раздели и с други от членките си, в случай че не предприеме ограничения, предизвести някогашният основен договарящ на Брюксел за Брекзит Мишел Барние, като добави, че един от уроците, които е научил по време на службата си, е, че Брюксел се нуждае от „ по-малко администрация и повече народна власт “, написа европейската редакция на Politico.

„ Занимавах се четири години и половина с едно извънредно ненадейно събитие и си мисля, че могат да се случат и други непредвидени неща – тук, в нашата страна (Франция), като да вземем за пример, избирането на госпожа Льо Пен “, съобщи Барние при представянето на книгата си „ Голямата заблуда: Таен дневник на Брекзит “.

„ И в Брюксел, и в Париж е незабавно да демонстрираме добавената стойност на европейския план “, сподели той. „ Може би - и това е предложение, което върша за идното френско председателство през идната година - ще е належащо да се направи оценка на всяка европейска подготвеност и политика, с цел да се види кои към момента имат добавена стойност и кои към този момент нямат такава. Къде компетенциите би трябвало да бъдат върнати на страните “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР