Европейският парламент, Съветът и Европейската комисия утре ще организират проява

...
Европейският парламент, Съветът и Европейската комисия утре ще организират проява
Коментари Харесай

Конференция за бъдещето на Европа: в Брюксел ще се проведе проява за предоставяне на обратна връзка

Европейският парламент, Съветът и Европейската комисия на следващия ден ще провеждат демонстрация за даване на противоположна връзка като следващо деяние по отношение на Конференцията за бъдещето на Европа.

Проявата ще даде опция на трите институции да обяснят какви следващи дейности подхващат във връзка с , направени вследствие на Конференцията, и да обменят отзиви с жителите, които взеха присъединяване в европейските цивилен панели, както и с представители на националните цивилен панели и прояви.

От приключването на Конференцията трите институции работят за осъществяването на поетия ангажимент да подхващат дейности по предложенията от Конференцията.

Комисията ще даде на следващия ден противоположна връзка в сходство със известието си , оповестено през юни 2022 г. — един месец след края на конференцията. Тя по-специално ще изясни по какъв начин предоставя четири разнообразни типа отговори на предложенията, направени вследствие на Конференцията, посредством:
съществуващи начинания, които засягат предложенията (напр. Европейския закон за климата, пакета от ограничения за кръговата стопанска система, тактиката на Европейски Съюз в региона на международното опазване на здравето, новата европейска тактика за по-добър интернет за децата или проекта за деяние за младежта във външната активност на ЕС);инициативи, които към този момент са предложени от Комисията и които Европейският парламент и Съветът са призовани да одобряват (напр. Новия пакт за миграцията и Законодателния акт за свободата на медиите);планирани дейности, които ще доведат до осъществяване на концепциите, препоръчани директно от Конференцията (напр. преразглеждане на законодателството в региона на хуманното отношение към животните);нови начинания, въодушевени от предложенията на Конференцията, които попадат в областта на подготвеност на Комисията (напр. бъдеща самодейност за психологичното здраве).
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР