Европейският клон на Световната здравна организация заяви днес, че въпреки

...
Европейският клон на Световната здравна организация заяви днес, че въпреки
Коментари Харесай

СЗО: Ситуацията в Европа е още е много тревожна, рано е за отслабване на мерките

Европейският клон на Световната здравна организация съобщи през днешния ден, че макар " позитивните признаци ", които се следят в някои страни в района, е прекомерно рано да бъдат намалявани ограниченията за преодоляване на разпространяването на новия ковид, съобщи Франс прес.

Предупреждението съответствува с обрисувалата се, въпреки и плаха, наклонност на затихване на епидемията в Италия и стабилизирането ѝ в Испания. Същевременно не престават най-вече тревожните вести от Франция и Англия. На този декор редица по-малки страни декларират, че се приготвят или обмислят разхлабване на ограничаващите ограничения.

" Все още остава дълга права от маратона “

" Не е моментът за намаляване на ограниченията. Време е да удвоим и да утроим за следващ път нашите групови старания за премахване на вируса с поддръжката на цялото общество ", съобщи районният шеф на СЗО Ханс Клуге на конференция, излъчена онлайн от Копенхаген.

Клуге дефинира обстановката в Европа като към момента " доста тревожна ". Той прикани държавните управления да обмислят " доста деликатно ", преди да отслабят ограниченията за надзор на болестта.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР