Европейските регулаторни органи са посъветвали някои банки да поставят под

...
Европейските регулаторни органи са посъветвали някои банки да поставят под
Коментари Харесай

ЕЦБ посъветва банките да следят трансакциите на всички свои руски клиенти

Европейските регулаторни органи са посъветвали някои банки да слагат под наблюдаване и надзор преводите на своите съветски и беларуски клиенти, даже и те да са поданици на Европейски Съюз, с цел да се подсигурява, че няма да се заобикалят наложените от Запада наказания против Русия, съобщи Ройтерс, като се базира на три източника.

Инструкциите, разпратени от Европейската централна банка (ЕЦБ) означала, че десетки хиляди руснаци и беларуси, които живеят в Европейски Съюз, могат да имат проблеми с банковите си сметки. Банките в Европейски Съюз са инструктирани особено да наблюдават за огромни парични преводи и депозити, както и за нови претенции за огромни заеми, показват източниците.

Макар и глобите на Европейски Съюз против Москва да изключват към този момент хората, които имат краткотрайно или непрекъснато право на престояване в Европейски Съюз, те постановат известни ограничавания на достъпа на съветски жители до банкови услуги, в това число възбрана да се одобряват депозити над 100 000 евро.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР