Европейските избори ще бъдат използвани като смокинов лист, за да

...
Европейските избори ще бъдат използвани като смокинов лист, за да
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Сглобката иска да превърне европейските избори в парламентарни

Европейските избори ще бъдат употребявани като смокинов лист, с цел да се легитимира наличието на тези хора във властта . Стратегията на ръководещата сглобка е да трансформира европейските избори в парламентарни. Т.е. да каже, че ще ги употребява като тест за вероятно пренареждане и поява на нови други възможности. Това съобщи пред БНР политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Според нея ръководещите потискат появяването на нови други възможности и остават единствените на терена. По думите й без значение какъв брой хора ще излязат да гласоподават на вота за Екологичен потенциал, то постоянно подредбата ще бъде релативно същата. Това ще удостовери официално, че българският гласоподавател избира и поддържа същата формула, нещата напълно умерено ще бъдат разтегнати за цялостен един мандат, разясни тя.

Политическият психолог разяснява и на министъра на защитата Тодор Тагарев. Тя уточни, че с цел да бъде нападнат той, това значи, че нещо се е разместило в персоналния интерес на Бойко Борисов. Според нея повода водачът на ГЕРБ да тръгне против Тагарев е чисто популистка.

Христова посочи, че Движение за права и свободи е най-засегнатата партия от ротацията . По думите й реакциите на Делян Пеевски са достоверни, тъй като е застрашен неговият интерес да води процесите в Народно събрание. Тези процеси стартират да му се изплъзват и остават единствено в тези регулатори, които ще се избират с 2/3 болшинство, а те не са доста, разясни тя.
 Бойко Борисов: Избори 2 в 1 са логически свършек на некоалицията
Бойко Борисов: Избори 2 в 1 са логически свършек на некоалицията

Не приема офертата на Кирил Петков за делба на страната 50:50
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР