Европейската титла на международната гала вечер 17 е големият залог

...
Европейската титла на международната гала вечер 17 е големият залог
Коментари Харесай

Елитна битка на международната галавечер SENSHI 17 за Европейската титла в категория до 75 кг


Европейската купа на интернационалната церемония вечер 17 е огромният залог в идния колосален дуел сред българския войник Атанас Божилов и португалеца Адолфо Барао в категория 75 кг. Мачът, който ще се организира на 8 юли в гр. Варна в жанр KWU Full Contact е дълго чакан и самобитен реванш сред двамата елитни кикбоксьори, които към този момент са се изправяли един против различен на кръга.

На 5-то издание на SENSHI през февруари 2020 година двукратният международен първенец по кикбокс за експерти Атанас Божилов победи португалеца Барао и направи сполучлива първа отбрана на Световната купа на WAKO PRO в жанр К-1, категория до 71.8 кг. Затова триумфът на бойната сцена на плажа, ситуирана пред ресторант " Море " в к.к. " Св. Св. Константин и Елена ", ще бъде още по-голям и мощен за новия притежател на Европейската купа на SENSHI.

Публиката на събитието безспорно ще донесе спомагателен заряд за Атанас Божилов, който до момента има впечатляващ актив от тринадесет професионални победи на кръга на SENSHI, с цел да се изправи против сложния противник в борба за Европейската купа.

Билетите за епичното морско издание на интернационалното бойно шоу към този момент са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на. Почитателите на бойните спортове ще може да се насладят на 36 бойци от 20 страни в 17-о издание на бойната галавечер.

SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) , както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport , " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM , националната телевизия Bulgaria ON AIR , американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg .
 Теодор Христов преди SENSHI 17: Искам да съм безукорен на кръга, ще бъде здрав и трагичен дуел!
Теодор Христов преди SENSHI 17: Искам да съм безукорен на кръга, ще бъде здрав и трагичен дуел!

Боецът даде изявление за медията ни преди SENSHI 17

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР