Европейската шампионка от София 2016 Деница Елисеева и бронзовата медалистка

...
Европейската шампионка от София 2016 Деница Елисеева и бронзовата медалистка
Коментари Харесай

Победи за Елисеева и Димитрова на Странджа, контузия спря Севда Асенова

Европейската шампионка от София 2016 Деница Елисеева и бронзовата медалистка от Европейските игри в Минск 2019 Габриела Димитрова започнаха с победи на Купа Странджа. В категория до 60 кг Елисеева се оправи с Дите Фростхолм (Дания) с 5-0 съдийски гласа. Така на четвъртфиналите на следващия ден следобяд тя ще срещне американската боксьорка Амелиа Мур.

Димитрова (до 51 кг) пък не срещна компликации с Урсула Готлоб (Германия), като също победи с единомислещо съдийско решение – 5-0. На четвъртфиналите Габриела ще се изправи против украинката Тетяна Коб, като мачът е на следващия ден следобяд.

Загуби в първия кръг претърпяха другите ни две представителки в категория до 51 кг. Севда Асенова се отхвърли в първия рунд против Зареен Михат (Индия), откакто получи травма в коляното. Чуканова пък бе победена от Кристина Круз (САЩ).
 71-вото издание на Купа „ Странджа “ се организира със съдействието на Европейската боксова конфедерация, Министерство на младежта и спорта, Спорт Тото, Платинум Казино и Хотел, Победа АД, Ефбет, Далл Богг, Минерална вода Бачково, Натуралика, парк-хотел Москва, Витоша парк-хотел, ресторант Форест и медиен сътрудник sportal.bg.

Входът в зала „ София “ е свободен през днешния ден и на следващия ден. На полуфиналите в петък и финалите в събота входът е 10 лева, като събраните средства ще бъдат употребявани като награден фонд за спечелилите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР