Европейската купа по кикбокс ще се проведе от утре (18

...
Европейската купа по кикбокс ще се проведе от утре (18
Коментари Харесай

Близо 2000 заявки за Европейската купа по кикбокс в Пловдив

Европейската купа по кикбокс ще се организира от на следващия ден (18 април) и ще завърши в неделя (21 април) в зала „ Колодрума “ в Пловдив, а уредници на събитието са спортните клубове Стар тийм от гСофия и Бултрас Пловдив, взаимно с Българската конфедерация по кикбокс и муай тай (БККМТ).
Прочетете още
Това ще бъде последната Европейска купа за 2024 година от общо четири включени в календара на Световната федерация по кикбокс WAKO.

Получаването на домакинство на сходен конгрес е голямо самопризнание за България и допуска цялостно доверие от страна на Световната федерация към страната, пишат от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

Подадените поръчки за присъединяване в Пловдив са 1953 от 110 клуба и 21 страни. Срещите ще се играят на 8 татмита и 2 кръга.

България ще бъде показана от 710 кикбоксьори във всички възрасти, категории и стилове.

Състезанието ще започва в петък от 10:00 часа с квалификации, а формалното разкриване ще бъде в събота по време на полуфиналите.

„ Това е голяма чест за нашата федерация. Благодарен съм, че имаме опцията да се потвърдим като съвършени уредници и водеща мощ в кикбокса. Пожелавам доста златни медали на нашите бойци, а от наша страна поддръжката ще е ежеминутна “, съобщи президентът на БККМТ Галин Димов, ден преди началото на Европейската купа по кикбокс.

Traffic News  е медиен сътрудник на турнира
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР