Европейската космическа агенция разпространи две изображения направени на водите край

...
Европейската космическа агенция разпространи две изображения направени на водите край
Коментари Харесай

Сателитни СНИМКИ от Венеция показаха странно явление, причинено от COVID-19

Европейската галактическа организация популяризира две изображения направени на водите край Венеция. Едната е от 19 април 2019 година, а другата - от 13 април тази година. Двете фотоси ясно демонстрират резултатът, който намаляването на броят на лодките в лагуната има върху чистотата на водата.

От 8-ми март Италия е под строга карантина. Това постави завършек на тълпите туриси във Венеция и внезапно ограничи броят на лодките в каналите - даже гондолите са на сушата, водните таксита са спрели, а графикът на водните рейсове е мощно сведен. А това се вижда даже и от космоса.

На фотосите от Европейската галактическа организация се вижда неналичието на лодки в Канале Гранде, виждат се и по-ясно теченията към Венеция.

От епидемията, единственият печеливш се оказа природата. БЛИЦ напомня, че преди време стана ясно, че Хималаите за пръв път от десетилетия се виждат в Индия , а сателитни фрагменти демонстрират, че замърсяването в Съединени американски щати и редица други страни, където има карантина, също е намаляло осезаемо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР