Европейската комисия ще бъде домакин на мини среща на високо

...
Европейската комисия ще бъде домакин на мини среща на високо
Коментари Харесай

ЕК ще проведе среща на високо равнище за мигрантите, спасявани в Средиземно море

Европейската комисия ще бъде хазаин на мини среща на високо ниво на следващия ден за разпределение на мигрантите, спасявани в Средиземно море, заяви италианската национална организация АНСА.


На срещата са поканени 12-те страни от така наречен " ос на искащите " - Италия, Франция, Германия, Австрия, Испания, Португалия, Люксембург, Холандия, Белгия, Малта, Гърция и Ирландия. Тя е проведена от Генерална дирекция " Миграция и вътрешни работи " към Европейска комисия и ще се организира с присъединяване на съветници по външните работи.
Срещата ще премине при закрити врата.

Европейска комисия разгласи, че работи за намиране на решение за 150-те мигранти, блокирани на борда на кораба на италианската брегова защита " Дичоти ". В същото време тя означи, че ограниченията за споразумяване на съответни случаи не са задоволителни и са нужни " структурни решения ".
 Италия разреши на част от имигрантите да слязат от кораба Италия разреши на част от имигрантите да слязат от кораба "Дичоти "
За продължително решение на миграционната рецесия в Европа ще работят на следващия ден в Брюксел представители на 12 страни. България не е измежду тях. От три дни в Ита...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР