Европейската комисия счита новото разширяване на Европейския съюз (ЕС) за

...
Европейската комисия счита новото разширяване на Европейския съюз (ЕС) за
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: ЕК започва подготовка на реформи на ЕС за новото разширяване

Европейската комисия смята новото разширение на Европейския съюз (ЕС) за геополитическа нужда и стартира да приготвя нужните за това промени на политиките и институциите на Европейски Съюз, съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен на конференция в Брюксел.

" Новото разширение на Европейски Съюз не е единствено апел на историята, то е геополитическа нужда. Трябва да определим визия за сполучливото ни разширение, заради което Европейската комисия стартира предхождащ приема на нови страни разбор на политиките на Европейски Съюз, с цел да реши по какъв начин ще действат нашите институции, бюджетът ни, гаранциите ни за сигурност след разширението на Европейски Съюз ", сподели Фон дер Лайен.

По-рано немският министър на външните работи Аналена Бербок съобщи, че разширението на Европейски Съюз е належащо разследване от украинската рецесия. Според нея напредъкът на Украйна в промяната на правосъдната система и медийното законодателство е впечатляващ, само че Киев към момента би трябвало да работи по използването на антиолигархичния закон и битката с корупцията. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР