Европейската футболна асоциация (УЕФА) започна нови дисциплинарни процедури срещу отбора

...
Европейската футболна асоциация (УЕФА) започна нови дисциплинарни процедури срещу отбора
Коментари Харесай

От УЕФА започват разследване срещу ПСВ след сблъсъка с Арсенал

Европейската футболна асоциация (УЕФА) стартира нови дисциплинарни процедури против тима на ПСВ Айндховен след провалянето с 0:1 от Арсенал в шампионата Лига Европа.

 Срещата се игра нощес, защото автентично посочената дата съответства с погребението на кралица Елизабет Втора. Гранит Джака вкара единствения гол в мача, с цел да подпечата мястото на артилеристите в елиминационните етапи на надпреварата и единствено една точка е нужна в последните два мача, с цел да подпечата първото място в групата. 
 Доминация на Арсенал против ПСВ Доминация на Арсенал против ПСВ
Сега ПСВ Айндховен е изправен пред наказания по четири обвинявания - за мятане на предмети, палене на фойерверки, нанасяне на вреди и вълнения измежду публиката. Безредици породиха след последния съдийски сигнал в Лондон, като се допуска, че почитателите са изтръгнали седалки и са хвърляли факли в бранша с последователи на Арсенал. Тези произшествия са станали причина и за разполагането на полицейски елементи за битка с тежки обстановки. 

От УЕФА потвърдиха, че са почнали следствие по проблемите и че ще излязат със мнение навреме. ПСВ Айндховен е 2-о място в група А, на 5 точки от артилеристите, като двата тима са изправени пред втората среща по сред си идната седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР