Европейската футболна асоциация (УЕФА) изрази увереност, че няма да се

...
Европейската футболна асоциация (УЕФА) изрази увереност, че няма да се
Коментари Харесай

От УЕФА твърдят, че няма да се наложи Великобритания да приеме изцяло Евро 2020

Европейската футболна асоциация (УЕФА) изрази убеденост, че няма да се наложи да прибегне до помощта на Англия и ще организира идното европейско състезание по футбол в 12 страни, както е планувано.

По-рано през днешния ден министър председателят на Англия Борис Джонсън съобщи, че страната му е подготвена да одобри всички мачове от Евро 2020 през юни и юли, в случай че се наложи. Правителството в Лондон възнамерява да смъкна всички рестрикции за обществена отдалеченост от 21 юни. Националният стадион " Уембли " в Лондон би трябвало да одобри мачовете от група " D ", както както и полуфиналите и финала на шампионата. Шотландският град Глазгоу също ще бъде хазаин на три мача от груповата фаза и един от осминафиналите
От УЕФА отхвърлиха да разясняват непосредствено предлагането на Джонсън, само че обявиха, че не престават да следват сегашния проект. Все отново дефинитивно решение за провеждането на Европейското състезание би трябвало да се вземе на 5 април.

" Няма метод да не проведем Европейското, то ще се състои. Няма най-лош сюжет. Сценариите пред нас са реален и най-хубав ", сподели пред " Ройтерс " доктор Даниел Кох, медицински консултант на УЕФА за Евро 2020.

За момента УЕФА планува четири вероятни разновидността за провеждането на мачовете от шампионата - при цялостни игрища, при претовареност сред 50 и 100 %, при претовареност сред 20 и 30 % и пред празни трибуни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР