Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) започва безплатна онлайн

...
Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) започва безплатна онлайн
Коментари Харесай

ЕБВР ще обучава безплатно дребния бизнес у нас

Европейската банка за възобновяване и развиване (ЕБВР) стартира безвъзмездна онлайн стратегия за онлайн образования и препоръки в поддръжка на микро, дребни и междинни компании, изправени пред икономическия резултат от ковид пандемията.

От Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия оповестиха, че програмата на Европейска банка за възстановяване и развитие, под надпис „ Ноу-хау за … по време на рецесия “, сплотява значима информация в централизиран хъб, където бизнесмените могат да получат практическа помощ, в това число обучителни материали и препоръки за справяне с рецесията от основни индустриални специалисти.

Платформата също по този начин предлага локална информация за финансова поддръжка, налична от държавните управления и банките в 30 от стопанските системи, в които Европейска банка за възстановяване и развитие влага.

Програмата ще се концентрира върху следните следните 5 бизнес стълба: ръководство на рецесията: Твоите клиенти и снабдители, ръководство на рецесията: Основи на финансовия мениджмънт, ръководство на рецесията: Финансиране на твоята компания, ръководство на рецесията: Твоите чиновници – твоят основен актив и ръководство на рецесията: Мениджмънт и провокации пред водачеството.

Първият модул „ Управление на рецесията: твоите клиенти и снабдители “ ще даде препоръки върху поддържането на веригата на доставки и входящите парични потоци. Ще бъде разполагаем от през днешния ден, до момента в който останалите модули ще бъдат налични скоро по-късно. Всички запаси ще бъдат налични на арабски, британски, съветски, украински и турски език.

В идващите месеци, Европейска банка за възстановяване и развитие ще работи с партньорски банки и групи за бизнес помощ в границите на районите, в които оперира, с цел да обезпечи програмата в 30 страни за да доближи до над 10,000 индивида, работещи в областта на ММСП, предоставяйки им обучителни запаси, шерване на познание и експертни препоръки.

Инициативата се финансира от: Европейския съюз (включително през Европейски консултантски център по капиталови въпроси), Казахстан и Фондът за поддръжка на дребния бизнес (Италия, Япония, Корея, Люксембург, Швейцария, Швеция, Съединени американски щати, Китайско Тайпе).

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР