Европа ще стане сблъсък не на ляво и дясно, а

...
Европа ще стане сблъсък не на ляво и дясно, а
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Сблъсъкът на ценности през 2019 ще бъде решаващ за нашия континент

Европа ще стане конфликт не на ляво и дясно, а конфликт сред глобализъм и антиглобализъм и това ще е конфликт на сороизъм против здрави национални консервативни обичайни полезности, върху които са построени нашите нации от епохи. Тази борба ще изведе на напред във времето в Европа политически обединения и сили, които не са членове на сегашните алианси. Това съобщи Волен Сидеров при откриването на новата парламентарна сесия от името на групата на Обединените патриоти.
Колкото и хубави приказки да приказваме какви планове имаме, когато членуваш в алианс, приел джендър-философия, приел третия и шестия пол и го постанова от Брюксел, то тогава ти си слаб, разясни Сидеров. Да, България изгуби своя суверенитет от дълго време, живеем в стеснен суверенитет, само че не е премахнат, акцентира той. По думите му в месеците и годините, които идват в случай че един народ се съгласи да бъде премахнат никой няма да му е отговорен.
По мотив идния евровот Сидеров обърна внимание, че би трябвало да внимаваме да не изпратим още веднъж 17 души, от които 1 – 2 ще отстояват национални и издържани в духа на европейската цивилизация позиции, а другите да са съгласни със всичко, което им се постанова – дали джендър философия, дали да има 6 пола и да не знаем дали сме мъже или дами.
Сблъсъкът на полезности през 2019 ще бъде решителен за нашия континент, уверен е Сидеров.
Той повдигна въпросите дали при този стеснен суверенитет, който приехме при влизането си в НАТО и Европейски Съюз ще продължим да бъдем страна и дали ще намерим пътя, по който българският интерес да бъде над всичко?
Европейски Съюз е конструиран погрешно, безапелационен е Сидеров. По мнението му Европейски Съюз би трябвало да бъде съюз на отечества, на суверенни страни, на нации, които пазят своя интерес и не желаят да бъдат обезличени и да бъде антиглобалистки съюз и да работи в собствен интерес, а не за тези на далечни контингенти. Затова евровотът е доста значим, посочи Сидеров и добави, че патриотичните обединения излизат на мода.
Волен Сидеров предложи тази година да не си пречим по остарял български бит един на различен. Според него, в случай че успеем да преодолеем този недостатък, най-малко до някъде, България ще покаже, че не е страна от периферията и ще покаже чудеса.
Да спрем да изпълняваме и да козируваме, преди да се замислим дали това дава отговор на националния интерес, прикани още Сидеров. Той сподели за 2019-та година: „ това е годината, в която ще се явим на изпит ставаме ли за политици или не. И този изпит няма да има поправителни сесии “и пожела на всички: „ вземете се в ръце и да бъдем на равнище “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР