Европа и света преследват руски олигарси, конфискуват се домове, имоти,

...
Европа и света преследват руски олигарси, конфискуват се домове, имоти,
Коментари Харесай

Собственикът на магазините Берьозка: Санкциите са срещу руското правителство, не срещу Русия

Европа и света преследват съветски олигарси, конфискуват се домове, парцели, движими и недвижими, даже елементарните руснаци са положени на напън.

Собственикът на една от най-популярните вериги за съветски храни у нас - " Берьозка ", Виктор Бакуревич, от 15 години живее в България, във Варна.

За предаването " На фокус " по Нова тв той сподели, че съгласно него глобите не са против Русия като страна, а към съветското държавно управление.

" Санкциите даже не са задоволителни, тъй като войната би трябвало да се спре по някакъв метод, без значение какъв, с цел да не умират всеки ден хора ", счита предприемачът.

Засега той не счита, че сегашната обстановка доста е повлияла на бизнеса му, само че има компликации с логистиката. Въпреки всичко към момента има коридори, по които може да се докарва стока.

" Това са единични апели, само че несъмнено, не е прелестно. Основните ни клиенти схващат, че ние нямаме никаква виновност за тази обстановка ". Така той отговори на въпроса по какъв начин приема апелите в обществените мрежи за протест на магазините му.

Нямаме отлив на клиенти, увери Бакуревич.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР