Еврокомисарят по здравеопазване и безопасност на храните Витенис Андриукайтис сравни

...
Еврокомисарят по здравеопазване и безопасност на храните Витенис Андриукайтис сравни
Коментари Харесай

Двойникът Борис: Еврокомисар сравни Джонсън с Елцин

Еврокомисарят по опазване на здравето и сигурност на храните Витенис Андриукайтис съпостави идващия английски министър председател с различен Борис и други политици от постсъветска Русия, написа " Политико ".
 Борис Джонсън поема ръководството на Англия Обновена
Борис Джонсън поема ръководството на Англия

Той ще размени Тереза Мей на поста министър-председател и ще поеме ръководството на страната

" Без да съпоставям Англия със Съюз на съветските социалистически републики, тъй като е несравнимо, не мога да се сетя за по-добър златен стандарт от Съюз на съветските социалистически републики по повод изопачаването на обстоятелствата, подправяне на действителността и жестоко загърбване на истината ", написа еврокомисарят малко преди избирането на Борис Джонсън за водач на Консервативната партия.

Литовският комисар разясни, че " героите на перестройката " се заклеха, че ще " основат пазарна стопанска система в постсъветска Русия до 500 дни! ", само че това " в никакъв случай не се трансформира в действителност. Хората заплатиха за тези празни и нарушени обещания с обедняване, неравноправие и доста повече. Програмата също остави една крилата фраза: " Борис, ти не си прав! ".
 Клоунът Борис Джонсън - подарък за идеята на Уелс за самостоятелност
Клоунът Борис Джонсън - подарък за идеята на Уелс за самостоятелност

От бодил, та на глог с избора на Консервативната партия на Англия

" Това е друг Борис, несъмнено, само че има нещо във воденето на политиката, което е сходно: доста нереалистични обещания, занемаряване на икономическата аргументация и разумните решения. Тези решения доведоха до нова деспотична конституция и най-после откриха пътя за Владимир Путин. Днес в Русия ние имаме олигарси, псевдопазарна стопанска система, контролирана, ръководена псевдодемокрация. И авторитаризмът на Путин. За Борис Елцин предизвестието се оказа истина: " Борис, те не си прав! ". Надявам се, че няма да е казусът с Борис Джонсън, в случай че бъде определен през днешния ден ", означи комисарят.

Малко по-късно Джонсън беше определен за водач на Консервативната партия.
 Иванка Тръмп поздрави Борис Джонсън за избирането му за министър председател на Ямайка
Иванка Тръмп поздрави Борис Джонсън за избирането му за министър председател на Ямайка

Иванка Тръмп написа в " Туитър ", че поздравява Джонсън за избирането му за идващ министър председател на " Обединения Кингстън ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР