Еврокомисарят по цифрова икономика и общество и водачът на листата

...
Еврокомисарят по цифрова икономика и общество и водачът на листата
Коментари Харесай

Мария Габриел вижда ГЕРБ с минимум 7 евродепутати

Еврокомисарят по цифрова стопанска система и общество и лидерът на листата на ГЕРБ за идните избори за Европейски парламент Мария Габриел предвижда победа за нейната партия на вота.
Според нея ГЕРБ ще вкарат най-вече евродепутати, най-малко 7.

Пред bTV Габриел излезе с обръщение, че би трябвало евроизборите да се диференцират от националните кавги , визирайки евтините жилища на властта. Тя е сюрпризирана от свързаността, която се следи у нас, сред евровота и националния подтекст. ГЕРБ потеглят в акция с апел за европейски спор, тъй като Старият континент се намира в сложен стадий.

Габриел съобщи, че се отнася с почит към всеки конкурент на ГЕРБ. Тя не желае дискурсът към евровота да бъде в подтекста на вътрешните политики, а желае спор за бъдещето на Европа и ролята на България в него. Не трябвало въпросът да бъде кой ще победи.

На въпрос дали е допустимо престижът на Елена Йончева (водач на евролистата на Българска социалистическа партия - бел. ред.) да задмине този на Габриел, поради проверяваща действия на Йончева и декларираната от нея позиция, че ще разкрива злоупотреби с европари в България, Габриел съобщи, че няма по-лошо нещо в Екологичен потенциал от това страната ни да има няколко евродепутати, които непрестанно се плюят . По думите ѝ би трябвало представителите на страната ни в Екологичен потенциал да бъдат единни, тъй като по този метод позицията им правила усещане и се взимала на съществено, както станало с пакета " Моболност ". Винаги имало разлики сред евродепутатите, само че било значимо макар тях, те да се обединят и да дефинират и пазят задоволително стилен брой тематики, които са в полза на България и бъдещето ни в Европейски Съюз.
 Започва регистрацията на партиите за евроизборите
Започва регистрацията на партиите за евроизборите

Предстои ЦИК да разгласи и публичната поръчка за машините

Относно проблема с евтините жилища на властта Габриел разяснява, че ГЕРБ са създали това, което би трябвало - те са си поели отговорността. Всъщност Габриел загатна думата " отговорност " над 10 пъти в този подтекст по време на изявлението.

Според нея някогашният ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов е поел своята отговорност с оставката си, каквато била дългогодишната процедура в ГЕРБ - когато имало скандал, отговорността се поемала с оставка. Все отново нямало доказателства за виновността на Цветанов, тъй като всичко било законно и това показвали обстоятелствата, само че все пак, герберите поели отговорност. Ако сходен скандал се случил с ръководещите във Франция, то публичната реакция и последващите дейности щели да бъдат същите, както уточни тя на въпрос от водещия.

В този ред на мисли Габриел още веднъж прикани да не разрешаваме тематиките, които не засягат европейския спор, да ни заливат.

До изборите ГЕРБ имали време да трансфорат този скандал в позитив и да излязат по-силни.
 Цветанов разгласи, че ГЕРБ не е злобна и нападателна партия като съперниците
Цветанов разгласи, че ГЕРБ не е злобна и нападателна партия като съперниците

Партията е загърбила егото си и е дала опция за договаряния със Съюз на демократичните сили

Габриел живее чартърен в чужбина. В България заявила цялото си имущество. Като еврокомисар открила практиката да се прибира до България всяка седмица, с цел да поддържа значимата за нея връзка с обществото тук.

На въпрос за какво ГЕРБ не са се коалирали с ДСБ еврокомисарят отговори, че обединяване не се прави, когато имаш предпочитание единствено от едната страна.
 Борисов забрани на членовете на ГЕРБ да употребяват езика на омразата
Борисов забрани на членовете на ГЕРБ да употребяват езика на омразата

" Не желая да сте кучки, желая да сте доброжелателни и градящи ", разгласи той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР