Еврокомисарят по Иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж също

...
Еврокомисарят по Иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж също
Коментари Харесай

Еврокомисарят Мария Габриел също под карантина заради COVID-19

Еврокомисарят по Иновации, научни проучвания, просвета, обучение и юноша също е сложена под карантина поради ковид. Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова сама заяви това в обществената мрежа фейсбук.

"Вчера бе доказан позитивен PCR тест за COVID-19 на член на моя екип. Спазвайки всички условия и настоящите регулации е неотложно да се изолирам за идващите 7 дни. Чувствам се добре и нямам признаци ", осведоми тя.

"Пожелавам на всички Ви да бъдете здрави, да спазвате защитните ограничения, което пази Вас и хората към Вас ", сподели още Габриел.

Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова е следващият политик от Брюксел, който ще бъде подложен под карантина. Днес бе обявено, че Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен написа в Туитър, че се слага в доброволна карантина до на следващия ден. Тя е била на среща с човек, на който е открит COVID-19. Няма данни фон дер Лайен да има признаци.

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел също беше под карантина преди седмици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР