Еврокомисарят ни Мария Габриел връчи тазгодишната награда на Европа Ностра“

...
Еврокомисарят ни Мария Габриел връчи тазгодишната награда на Европа Ностра“
Коментари Харесай

Мария Габриел връчи наградата на „Европа Ностра“ 2021 г.

Еврокомисарят ни Мария Габриел връчи тазгодишната премия на „ Европа Ностра “ на Фондация „ Таратанци “. Призът е за плана „ Стъпките на България “. По него са направени графики на стъпките в българските хора, по какъв начин те оформят разнообразни кръгли и звездовидни форми.

„ Това, което вършим с „ Европа Ностра “ дава сили на културно-историческото завещание, на визионерството в цяла Европа. Енергияна хорото, където протягаш ръка към другия требва да се трансформира в задача “, сподели при връчването на премията Мария Габриел. Тя поздрави „ Таратанци “ за новаторската концепция и им пожела да я надграждат.

Еврокомисарят подчертава и върху новия план „ Нов Европейски Баухаус “, като акцентира, че той има упоритостта да се трансформира в придвижване за креативност, просвета и зелени хрумвания. „ Важна е протегнатата ръка като въ българското хоро, което е естетика, хубост и обръщение към цяла Европа “, сподели още Мария Габриел.

„ Вече 20 години ние от „ Европа Ностра “ оказваме помощ да се запази и развива културно-историческото завещание. Трябва да сте уверени и горди с тази премия, още повече, че „ Таратанци “ е основана от млади дами “, сподели и основният секретар на „ Европа Ностра “ Снежка Михайлович. Тя акцентира, че акцията „ Чудесата на България “, която е към този момент притежател на премията на „ Европа Ностра “ към този момент е дипломат на концепциите на организацията за запазване и развиване на културно-историческото завещание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР