Евроизбори 2019 Симеонов: Не се страхувам от загуба от ВМРО

...
Евроизбори 2019 Симеонов: Не се страхувам от загуба от ВМРО
Коментари Харесай

Симеонов: Не се страхувам от загуба от ВМРО на евроизборите

Евроизбори 2019 Симеонов: Не се опасявам от загуба от Вътрешна македонска революционна организация на евроизборите Лидерът на НФСБ и лидер на листата на обединението " Патриоти за Валери Симеонов ” съобщи, че не вижда директна връзка сред европейските избори и тези за парламент  Жанета Нейкова 15 май 2019, 11:26
е виждам директна връзка сред евроизборите и тези за парламент. Мандатът на държавното управление би трябвало да се изкара до дъно. Това съобщи в предаването "Здравей, България " по NOVA Валери Симеонов, водач на НФСБ и лидер на листата на обединението "Патриоти за Валери Симеонов” за евровота.

Запитан дали се опасява от загуба от Вътрешна македонска революционна организация, Симеонов сподели:

"Защо да се опасявам? То е въпрос и на пари. Избори като избори. Сигурен съм, че три седмици след изборите към този момент ще сме не запомнили резултата, ще сме не запомнили и кого сме избрали. Апелирам за поддръжката на хората, които персонално са ми повярвали и са ме приели като човек на действието”, съобщи още Симеонов.

Той уточни, че трите най-важни въпроса, по които ще работи в Европейския парламент са: неналичието на осведоменост и на надзор, неналичието на търсене на оценка на въздействието върху дребните страни и неналичието на децентрализация.

"Ако човек реши да бъде деен в Европейския парламент, в действителност може да реализира много”, добави претендентът за евродепутат от листата на "Патриоти за Валери Симеонов” Венцислав Тоцев.

Преди това в блиц изявление, Симеонов дефинира Европа като най-хубавия континент за живеене.

Той отхвърли да отговори на въпроса кой съгласно него е най-хубавият настоящ политик сега. Посочи историческа персона – Захари Стоянов.

Като максимален негов недостатък, Симеонов уточни доверчивостта.

Попитан по какъв начин е прекарал последната си отпуска, водачът на НФСБ съобщи: "Малко на Черноморието. Съчетах почивката с инспекциите през нощта”.

"Гордея се с това, че съм българин, срамя се от някои представители на нашата нация”, съобщи още Симеонов.

Попитан какъв брой би трябвало да бъде минималната работна заплата, Симеонов съобщи: "Мога да кажа и 2000 лв.. Но действително ли е? Не е реално”.

"Лично мен изцяло ме удовлетворяват от порядъка на 1000 лева”, съобщи Симеонов, запитан с какъв брой може да живее на месец.

Попитан да зададе друго име от евролиста в България, което да харесвате, Симеонов сподели: "Ако малко свие показността си, Ангел Джамбазки”.

"Поведението на президента е като претендент за евродепутат. Определено взе участие в акцията. Принизява престижа на президентската институция”, разяснява още Симеонов.

Запитан дали има известно съображение в изказванията на президента Радев, че министър председателят Борисов прави акция с държавни средства, той сподели: "Има известно съображение. Видима е сериозната интензивност, която разви министър председателят Борисов.”, съобщи още Симеонов. "И президентът, и министър-председателят се пробват да натрупат някакъв рейтинг за техните партии”, разяснява Симеонов.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Жанета Нейкова Източник: Валери Симеонов
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР