„Еврофутбол“ обявява началото на конкурса по програма „Спортни таланти“ за

...
„Еврофутбол“ обявява началото на конкурса по програма „Спортни таланти“ за
Коментари Харесай

Започва 7-ият конкурс за Спортни таланти на Еврофутбол

„ Еврофутбол “ афишира началото на състезанието по стратегия „ Спортни гении “ за 2018 година.

В него могат да вземат участие самостоятелни спортисти от олимпийските и неолимпийски дисциплини. Избраните ще получат безплатно финансиране за закупуване на екипи, присъединяване в шампионати, подготовка, възобновяване и други.

С оглед на последните трендове в спорта и на насъбрания опит през годините „ Еврофутбол” реши да усили горната възрастова граница на състезателите. Сега трите групи са разграничени както следва: до 15 години в това число, от 16 до 20 години и от 21 до 28 години. Компанията не не помни поетия ангажимент към хората с увреждания и още веднъж обезпечава специфична квота за българските параолимпийци.

Срокът за кандидатстване е от 1 март до 1 април 2018 година, когато завършва подаването на документите. Победителите ще бъдат оповестени в края на април 2018 година.

Кандидатите би трябвало да приготвят план, в който да опишат какви цели си слагат през годината и защо са им нужни средствата. Максималната сума, която „ Еврофутбол” отпуска на един състезател, е 5000 лв.. Той би трябвало да обезпечи и 20% съфинансиране (т.е. общата сума по плана не би трябвало да надвишава 6000 лева).

Програма „ Спортни гении “ разполага със личен уеб страница: talanti.eurofootball.bg. Той съдържа подробна информация, инструкции за процеса на кандидатстване, формуляри, лист с над 70-те спортни дисциплини, за които отпускаме средства, и доста други. Документите за присъединяване ще откриете в посочената уеб страница, подраздел Кандидатстване / Документи.

„ Еврофутбол “ започва стратегия „ Спортни гении “ през 2012 година в партньорство с Фондация „ Работилница за цивилен инициативи” (ФРГИ) като част от плана на компанията за корпоративна обществена отговорност „ Печелиш и помагаш “. Целта на букмейкърската къща е да помогне за развиването на идващите генерации спортисти на България.

Досега „ Еврофутбол “ е подкрепила по стратегия „ Спортни гении “ 130 участници, някои от тях два или три пъти.

Предоставените средства от 2012 година до края на 2017 година са на стойност над 750 000 лв..
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР