Евродепутатът Радан Кънев е категоричен, че не е вярно, че

...
Евродепутатът Радан Кънев е категоричен, че не е вярно, че
Коментари Харесай

Евродепутат стовари чук върху Кремъл! Тежкото обвинение

Евродепутатът Радан Кънев е безапелационен, че не е правилно, че нямаме различен избор с изключение на да подновим взаимоотношенията си с съветския снабдител " Газпром ".

" Преговорите с " Газпром " не са неизбежни.  Голяма неистина е, че газът от " Газпром " е на ниска цена. Газът от " Газпром " преди да спрат от там едностранно контракта, този газ през 2021 година до пролетта на 2022 година съответно за България нарастна 10 пъти, с 1000 %. Газът се употребява като политическо оръжие от режима Кремъл. Българската страна не е налагала ембарго на съветския газ.

Ние не сме в несъблюдение или в закъснение. Те ни оставят без газ и вместо да се защитим нашите лични министри споделят, че ние ще загубим арбитража. Е по какъв начин ще стане това? Аз съм шокиран ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" На европейския пазар има задоволително газ. В Германия да вземем за пример е дошъл повече газ от Норвегия в сравнение с от Русия, което е за първи път. Не ни чака зима без газ, а зима с висока цена на газ. Домакинствата и бизнесът би трябвало да получат помощи ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР