Евродепутатът Николай Бареков не пропусна да посече и Елена Йончева.

...
Евродепутатът Николай Бареков не пропусна да посече и Елена Йончева.
Коментари Харесай

Бареков с шокиращи разкрития за Елена Йончева!

Евродепутатът Николай Бареков не пропусна да посече и Елена Йончева. Той избухна с фрапантен коментар в мрежата, цитираме думите му буквално, написа Разкрития:

„ Йончева като лидер на листа на Българска социалистическа партия трансформира не толкоз изненадващо подтекста на изборите за Европарламент. Темите, вместо Истанбулската спогодба, глобите против Русия и съществените промени на Европа, ще са още веднъж корупция, КТБ, Тв7, магистрали…

``
реклама

Губещи са т.н патриотчета, а акцията става твърдо “Анти ГЕРБ и Оперативна програма ”. Губят се и едни 700 хиляди от КТБ, за които Елена Йончева дължи пояснения пред Национална агенция за приходите, прокуратура и съд.

Разбира се, след това Елена Йончева неефикасно ще потъне в мъглата на Брюксел, както става с всички. Използвана и изпратена в скъпоплатено заточение.

Илюзия е, че Европа ще промени нещо в България. Европа е тежко болна, само че наивната Йончева едва ли осъзнава това. Напротив обръща диалога наобратно. Имунитетът и ще бъде свален на момента поради обвиняванията от прокуратурата за пране на пари.

Йончева ще стане в Брюксел знак на сполучливата битка с корупцията- като я върнат на съд в България. Фарс. Осъзнава ли го? А нека, но надали…

Разделената изпокарана Българска социалистическа партия ще има опция да бойкотира водача си Корнелия Нинова още на тези избори. Борисов ще стане отново централна тематика в подтекст, който несъмнено не е по усета му.

В някакъв порядък от следващи събития разновидността с Йончева ще подсигурява шоу и ще скрие от погледа на хората роботизирани шаблонни екземпляри като Майдел, Джамбазки, Цв. Цв., Габриел…, само че ще извади Борисов на ярко с всичките му недостатъци.

Накрая всички гласуващи ще бъдат още по-разочаровани, в сравнение с в предходни години. Елена в Брюксел ще стане сама по себе си знак на битката с корупцията в България. Като осъдят нея самата – за пране на мръсни пари “, съобщи Николай Бареков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР