Евродепутатът Ангел Джамбазки разкри пред репортер на Novini.bg в Страсбург,

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки разкри пред репортер на Novini.bg в Страсбург,
Коментари Харесай

Джамбазки за избора на Фон дер Лайен: Непочтена сделка, която би засенчила дори циганска сватба в Ямболско

Евродепутатът Ангел Джамбазки разкри пред кореспондент на Novini.bg в Страсбург, че превозът и „ Пакет подвижност “ не престават да бъдат на дневен ред.

Той изясни, че другата седмица групата на консерваторите ще имат среща и ще се обсъдят тези тематики. Актуални въпроси също, по думите му, не престават да бъдат миграцията – легална, незаконна, Северна Македония, Албания, Косово и Сърбия.

Според Джамбазки би трябвало да се работи по въпроса каква ще бъде Европа. „ Видяхте по какъв начин се разпределят постовете. Имаше една нечестна договорка, която би засенчила даже циганска женитба в Ямболско “, сподели той.

„ Има спечелили, обикновено, само че в този момент се дърпат обратно и не вторият, а третият има оферти. Странно е всичко. Като ни гледат, могат да ни сравнят като клуб „ Шеф и кройка “, съобщи Джамбазки. „ Много просто и чисто беше, само че в този момент всичко е въпрос на покупко-продажби и сделки “, добави той. „ Важното е сега, че България не се бута в огромната тиня “, сподели евродепутатът.

Сега, съгласно Ангел Джамбазки, е значимо какъв ще е идващият сектор на български еврокомисар. По думите му, огромен плюс е, че българските представители в Европейския парламент са обединени по значимите за страната ни въпроси.

По материала работиха Десислава Станева и Галя Георгиева
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР