Евродепутатът Андрей Новаков сезира Европейската комисия за липсващи санитарни условия

...
Евродепутатът Андрей Новаков сезира Европейската комисия за липсващи санитарни условия
Коментари Харесай

Андрей Новаков сезира Еврокомисията за липсващи санитарни условия за шофьорите на камиони в Европа

Евродепутатът Андрей Новаков сезира Европейската комисия за изчезнали санитарни условия за водачите на товарни камиони в Европа. В писмо Новаков насочва апел да бъде възобновено действието на тоалетните по бензиностанциите.

В писмо до европейския комисар по превоза Дина Валиан еврудепутатът от Европейската национална партия и ГЕРБ Андрей Новаков сигнализира за изчезнали санитарни условия по пътищата в Белгия, Франция и Испания, като се базира на сигнали на български водачи.

Новаков акцентира водещата роля на транспортния бранш за действие на пазарите и за достъп до артикули от първа нужда за всеки европейски жител. Той упорства изискванията за работа на водачите да бъдат възобновени и да бъдат спазени всички хигиенични условия за гарантиране на тяхната сигурност по време на работа.

И слушатели на БНР алармираха за затворени тоалетни и в бензиностанциите на българска територия. Председателят на Оперативния щаб военачалник Венцислав Мутафчийски категорично акцентира, че в никакъв случай не е имало наредба в изискванията на пандемията от ковид да се затварят тоалетни и санитарни възли. "Разбира се, ние сме отправили рекомендация да има фанатична стерилизация в тоалетните ", добави той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР