Евроатлантическите сили да се обединят, за да не потекат руските

...
Евроатлантическите сили да се обединят, за да не потекат руските
Коментари Харесай

Ген. Атанасо: България има нужда от своите обединени евроатлантически сили

Евроатлантическите сили да се обединят , с цел да не „ потекат съветските потоци “ – за това прикани водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов по време на Третата национална конференция на партия „ Да, България “. Той счита, че би трябвало да има общи органи, взимащи решенията в обединението „ Демократична България “ /ДБ/, като към тях може да се причислят и сътрудниците от „ Продължаваме Промяната “ /ПП/.

„ Когато демократичните сили са били съединени, постоянно България е печелила от това, а когато сме били разединени, тъмните сили са ни дърпали към азиатския абсолютизъм “ , съобщи Атанасов, припомняйки разцеплението в Съюз на демократичните сили през 90-те.

„ През 2017 година, когато се явихме настрана на избори, останахме отвън Народното събрание и 4 години страната се управляваше от ГЕРБ дружно с т.нар обединени патриоти, които прокарваха ползите на съветската империя в България. Трябва да си даваме сметка точно за тези моменти от най-новата ни история, с цел да не допуснем в този момент още веднъж да потекат за следващ път съветските потоци, тъй като напълно скоро през последните години това се случваше. България има потребност от своите обединени евроатлантически сили “ , счита той, наблягайки, че това е обща задача .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР