ЕVN „Електроразпределение“ въвежда услуги и реализира проекти, които да облекчат

...
ЕVN „Електроразпределение“ въвежда услуги и реализира проекти, които да облекчат
Коментари Харесай

ЕVN Електроразпределение“ Юг въвежда услуги, които да облекчат гражданите

ЕVN „ Електроразпределение “ вкарва услуги и осъществя планове, които да облекчат жителите в контактите им с сдружението. Една от първите е отделянето на бизнес клиентите от потока битови консуматори, което улеснява работата на бизнеса.

Това сподели на брифинг Здравко Братоев, заместник-председател на Съвета на шефовете на компанията. По думите му разделянето на бизнеса от битовите клиенти се прави през последните осем месеца, за което време в Клиентски център - Север са били обслужени 5400 представители на бизнеса. По думите на Петър Костадинов, началник отдел " Комуникации, предприемачите към този момент могат дейно да възнамеряват времето си, като ангажират избран час за посещаване в центъра.

Предстои сдружението да пусне онлайн потребителски портал за претенции за присъединение към електромрежата, което трайно ще облекчи клиентите,

сподели Братоев и посочи, че това е измежду най-търсените услуги, предлагани от " Електроразпределение " Юг. Целта е клиентите да не идват до офисите на EVN, а да подадат нужните документи онлайн, а по-късно да имат опция да проследят хода на придвижването им в институциите, изясни Братоев. Порталът ще предлага онлайн обслужване и за промяна на електромер или на титуляр на партида. Очаква се системата да е подготвена до август и да проработи през септември.

Братоев заяви още, че за 17-те години, откогато EVN е в България, са направени към два милиарда лв. вложения в инфраструктура и услуги. Това включва създаване на 23 хиляди км нова и актуализирана мрежа, инсталирани са 1 100 000 отдалечени електромера. За същия интервал с 40 на 100 са намалели повредите и до седем % - софтуерните разноски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР