EVN България проведе на 17 април 2019 г. поредния открит

...
EVN България проведе на 17 април 2019 г. поредния открит
Коментари Харесай

EVN проведе открит урок по енергийна ефективност


EVN България организира на 17 април 2019 година следващия открит урок на учениците от 4-ти клас на ОУ „ Гео Милев “ в с. Белозем, област Пловдив. Урокът се провежда взаимно с учебното заведение, което е участник в програмата на EVN България за уроци в учебните заведения - „ Часът на Иви и Енчо. Занимателни образования за сила и екология “.

По време на открития урок на тематика „ Пътят на тока “ децата показаха знанията си за рационално потребление на естествените запаси, добити в часовете по програмата. Експерти от EVN България срещнаха децата по наличен за тях метод с забавна информация за типовете източници на сила, способи за дейно ползване на електрическата енергия в дома, безвредно боравене с електроуреди и други В допълнение децата се срещнаха с самодейностите на EVN България за опазването на белия щъркел посредством инсталираните по стълбовете близо 2500 платформи за гнезда, както и с плана за отбрана на царския орел в България.

Провеждането на открити уроци е част от програмата на EVN България за уроци в учебните заведения - „ Часът на Иви и Енчо. Занимателни образования за сила и екология “, която се организира към този момент 10 години. През това време над 32 000 възпитаници в Югоизточна България минаха образование по енергийна успеваемост от EVN. Инициативата на EVN България е утвърдена от МОН и се реализира в партньорство с районните ръководства по обучение (РУО).

Повече за самодейността, както и спомагателна забавна информация, можете да прочетете на:
https://www.facebook.com/EvyEncho/

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР