Evil Geniuses надигра Eternal Fire в третия си двубой от

...
Evil Geniuses надигра Eternal Fire в третия си двубой от
Коментари Харесай

Цветелин CeRq Димитров и компания най-сетне си припомниха вкуса на победата, силен EG размаза турския №1

Evil Geniuses надигра Eternal Fire в третия си дуел от група D на шампионата по CS:GO ESL Pro League с 2:0 (16-9, 16-4). След този успех тимът на Цветелин " CeRq " Димитров заличи неприятната си серия от загуби, като взе и втория си триумф на LAN за годината. Утре от 13:30 " гениите " ще опитат да продължат с успехите против испанците от Movistar Riders, които все още са с актив от 0-3.

Двубоят започва с избора на EG - Inferno. В началото на играта и двата тима играха рунд за рунд, разменяйки си точки. Цялото първо полувреме мина много нестабилно за всички играчи, само че " гениите " съумяха да вземат преднината тъкмо преди почивката. 

Изклизайки за халф №2, CeRq и компания като че ли напълно бяха трансформирали тактиката си. Те се показаха в пъти по-стабилно и съумяха да преобладават над турските си противници в ролята на CT. Нашето момче позволи няколко основни неточности, само че страхотната игра на водача Санжар " neaLaN " Ишаков бе задоволителна, с цел да резервира точките за тима.

Морално сломени, турските геймъри нямаха късмет да спрат стимулирания EG на личния си избор Dust 2. Първото полувреме, по време на което " гениите " играха като CT, отборът съумя да си резервира голяма преднина над Eternal Fire с 12-3, нуждаейки се единствено от 4 рунда, с цел да си тръгне с първа победа в " Про Лигата " от години насам.

След също толкоз елементарен втори халф, от Evil Geniuses заличиха един път за постоянно неприятната си серия от безчет загуби, позволени от играчите през последните месеци. 

Освен новият капитан, за американците отлично се показаха Винсент " Brehze " Кайонт и Тимъти " autimatic " Та.

Йоан Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР