Евгения Джаферович влезе в болница, научи HotArena. Бившата плувкиня бе

...
Евгения Джаферович влезе в болница, научи HotArena. Бившата плувкиня бе
Коментари Харесай

Жени Джаферович влезе в болница

Евгения Джаферович влезе в болница, научи HotArena. Бившата плувкиня бе призната преди няколко дни поради несполучлива пластична интервенция, която си направи преди време.

Жени е в Александровска болница, поради некачествената пластика. Тя качи много килограми по време на втората си бременност, които не съумя да смъкна след раждането на сина си Бо.

Коремът й не се прибра изключително макар диетите и тренировките, по тази причина брачната половинка на Ваня Джаферович се подложи на абдоминопластика, написа „ България през днешния ден ”. По време на процедурата се отстраняват непотребните мастна тъкан и кожа, а в някои случаи се възвръщат и отпуснатите или разграничени мускули.

Но се оказало, че след интервенцията е нужна втора промяна. Понякога тя не е незабавно, а след много време. При Жени се случило тъкмо по този начин — три години след интервенцията отново ляга под ножа.

„ След абдоминопластиката е допустимо да се наложи лека промяна. Разбира се, аз изтеглих късата съчка. Но докторите от Александровска болница са огромна работа ”, написа хубавицата от болничното легло.

Операцията й не беше комплицирана и ден по-късно Джаферович се върна вкъщи. Тя ще се възвръща за към седмица, а по-късно може да се върне към тренировките си.

Жени прекарва много време във фитнеса, който имат с Ваня. Красавицата съблюдава и специфичен хранителен режим, поради който е свалила значително килограми и е в съвършена форма.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР