Евгени, новият Ерген, не си поплюва! Той няма нищо против

...
Евгени, новият Ерген, не си поплюва! Той няма нищо против
Коментари Харесай

Изгонената Кристина с намек! Каква е истинската причина да си тръгне от "Ергенът"

Евгени, новият Ерген, не си поплюва! Той няма нищо срещу това да не даде роза на някоя от фаворитките в шоуто и това го видяхме за поредна вечер, в която си потегли една от фаворитките до момента на феновете - Кристина.

Юристката и миска беше поканена на среща с Евгени, като диалозите, обстановките и погледите си бяха много криндж! Всъщност самата Кристина си призна, че обича да мрънка, само че чак пък толкоз?! 

Виж още: Хваната в крачка: Елисавета от " Ергенът " в рискова непосредственост с Филип Плейн, виж фотография

Вероятно точно усещанията на Евгени от тази първа среща с хубавицата са били в основата на решението му, само че Кристина загатна и за нещо друго:

 https://www.instagram.com/kristina_plamenova/

Това разгласява тя в профила си в Instagram, намеквайки, че има скрити аргументи, останали невидяни от феновете, за ранното ѝ отпадане. 

Впрочем за Кристина в последните дни се написа интензивно, че към този момент е разкрила любовта. Ставало въпрос за грък, който също така бил и с благоприятни условия. 

Виж още: РД в баровска конюнктура: Симона Загорова подвигна охолно празненство за дребната Галина

Самата Кристина развива и своя Instagram профил, тъй че ранното ѝ отпадане от шоуто сигурно не ѝ носи доста позитиви, поради обстоятелството, че първите изгонени най-бързо се не помнят. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР