Евгени Минчев пусна седмичната си модна Гилотина“ за Телеграф“ и

...
Евгени Минчев пусна седмичната си модна Гилотина“ за Телеграф“ и
Коментари Харесай

Гилотината на лорд Минчев свисти: Кичка е като пенсионирана русалка, в деколтетона Маги Бадер се развива цяла оперета, Орлин е в моден арест + още...

Евгени Минчев пусна седмичната си фешън „ Гилотина “ за „ Телеграф “ и обезглави нова порция родни звезди, които май нямат огледало вкъщи.

КИЧКА- ПЕНСИОНИРАНА РУСАЛКА

Къде е дайрето ти Кичка и къде и таборът, който очевидно е отишъл към небето, виждайки тази визия на гледачка. Напълно надалеч от всякаква театрална мярка, Бодурова е позволил фигурата и да се трансформира в сергия на една фешън незначителност, каквато аз виждам в ръкавите, в предната част и дразнещата орнаментиката на облеченото. Рибарски мрежи висят по ръцете и в случай че не познавах от близко госпожата, щях да помисля, че е пенсионирана нимфа, пристигнала на брега да си вземе довиждане с морето. Гердан с  формата и размера на заплатен паркинг изпълва деколтето, над което гордо седи едно красиво и подържано лице. Чудесен грим, ненатрапчива прическа! Уважения! Дъщерята на Глория- Симона Загорова е облякла рокля, която я прави да наподобява на голяма оса. З-з-з-з-з…За госпожица с нейната фигура, не бих сложил рокля, чиято талия не я понижава а добавя, построява и изопачава даже. Но както пее колежката им Йорданка – да бъдем други към този момент късно, късно е…отиват си годините, /де/белеем.

НЕРИ РЕПЕТИРА ЗА МИС ЛЯТО С ШАПКА

Предвкусвайки насладата от идния конкурс мис Лято, на който ще бъде ръководител на журито, бизнесдамата Нери Русева, отчасти издава дрес кода. Синьо и шапки за дамите е безпрекословното напътствие за всички, които ще се съберат на 24 август в салона на Додж. На следобеден чай с уредниците и останалите от журито, Русева загатна за цветовете по своя непоказен и внимателен метод. Ето, в незабравим синхрон тук се вижда синьото на неповторима рокля, трансформирайки една лолитка в център на внимание. Ефектните харбали, обхождат силуета на бизнесдамата на 2016 година, като вършат постоянен завой към предницата, удостоена с чудесна кройка. Шапката дава поръчка за конните надбягвания в Аскот а обувките могат да я заведат сполучливо на следобеден чай при принц Хари.

В КОЯ МОДНА ГОДИНА ЖИВЕЕ БАДЕР?

Мислех, че от времето на постсоциалистическите абитуриентски балове и след последния импорт на рокли от Кипър, този фешън маниер е привършен. Напомням общително, че годината е 2017 а Мадона все по-малко я пускат в нощните заведения. Мис Плеймет Маги Бадер несъмнено е била поканена на ретро празненство, с цел да откри аргументи и смисъл да се надене в този тоалет. Той е наследник, с краткотрайни валежи от дантели в някои котловинни полета, най-много тези залесени с плът. В деколтето се развива цяла оперета, дали Царицата на чардаша или Прилепът, само че множеството персонажи от тези творби, могат да се припознаят в роклята. Тази цепка може да бъде вписана в книгата за върхове Гинес, като най-кратката автомагистрала или като най-дългата вафла. Нека изберат сами. Умилява ме стойката в жанр „ към този момент съм мома огромна, доста елементарно се не давам ”, а в прическата заглъхват ритми от джордановото „ отиваме на кОпоОон, на кОпооооОн ”.

РЕВЕРИТЕ НА ОРЛИН КАТО САМОЛЕТНА ПИСТА

Лятна текстилна серенада насочва към нас Орлин Павлов. Това е не тъкмо музикалното изражение на сантименталния жест а свистене в несправедливи цветови вариации, където се избиват мишо сиво и синьо. Ако пренебрегнем чеховото, че в индивида всичко би трябвало да бъде красиво, то на Орлин му остава една усмивка и глас, с които да ни подържа  негови почитатели, тъй като аз тъкмо от този миг го слагам в фешън арест до второ разпореждане. Сакото може да мине за кител на разжалван военачалник, от който са останали две копчета и то без особена стойност. Кройката или пък стойката на Павлов, влияят на усещането като при разноглед. Нещо все не е на мястото си а Орлин продължава да се усмихва. Реверът е прекомерно необятен, там може да паркира дребна чесна и като направи заход зад вратлето на артиста, да литне още веднъж в небесата. Набраните ръкави и неналичието на часовник или гривни, вършат китката някак безполезна. Но пък като хване микрофона, изправя всички гънки- текстилни и мозъчни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР