Евгени Генчев се е целувал общо 46 пъти за 3

...
Евгени Генчев се е целувал общо 46 пъти за 3
Коментари Харесай

Преброиха колко пъти се е целувал Евгени в Ергенът

Евгени Генчев се е целувал общо 46 пъти за 3 месеца в сантименталното риалити " Ергенът “.

Точно толкоз са целувките, които са били излъчени в епизодите на предаването. Евгени се доверява на сърцето си и залага на мощната страст, като счита, че слага мощна основа в едни връзки. Той към момента не е бил в приюта за животни на Валерия, само че за сметка на това работи по казуса за страха си от кучета.

Животът с жена и куче в една къща си показва като " просто по-често би трябвало да се перат чаршафите “. Сподели, че в сърцето на един човек има място за доста неща и несъмнено обичта на Валерия стига както за животните, по този начин и за него.

Моделката е в топ три в сърцето на племенницата на Евгени, стана ясно от изявлението му в " Преди обед ", представено от ladyzone.bg. Това показа в ефир самото момиченце, което постоянно търси наличието на Валерия.

" Това е монетата с две страни “ - споделя за живота в обществените мрежи Евгени. Положителната е, че към този момент има доста повече хора, които поддържат музиката му. Негативната - в желанията, които би трябвало да извършва по молба на почитателите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР