Евгени Генчев и Валерия Георгиева предприеха най-важната крачка във връзката

...
Евгени Генчев и Валерия Георгиева предприеха най-важната крачка във връзката
Коментари Харесай

Валерия шокира: Не ме интересува къде ходи Евгени и кога се прибира!

Евгени Генчев и Валерия Георгиева започнаха най-важната крачка във връзката си. А точно - от близо две седмици насам те заживяха дружно в Пловдив. Това се очакваше, защото пианистът е мъжът във връзката и би трябвало да предложи дом на обичаната си, а и фамилията му е задоволително богато, с цел да им обезпечи разточителен живот.

Двамата живеят в палата на родителите на Генчо като са на обособен етаж. Въпреки това мнозина се чудят по какъв начин ли се понасят бъдещите снаха и свекърва?! Отлично помним каква " обич " струеше сред Валерия и Светла Генчева...

Друго обаче потресе потребителите през днешния ден, а точно фактът, че веганката въобще не ревнувала годеника си. " Изобщо не ме интересува къде върви Евгени и по кое време ще се прибира ", заявявала Вал като сякаш си давала тип на доста уверена и демократична жена.

Самият Евгени призна в изявление неотдавна, че Валерия не го ревнува и даже не го разпитва като не са дружно, а се задоволявала единствено с информацията, която той реши да й даде. Засега това доста му се нрави - толкоз, че даже желал към този момент деца.

" Добре е Генчо да не бърза, а да се замисли дали тази независимост, която Валерия му дава, в действителност е обич, или просто я вълнуват единствено парите му ", разясняват хората в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Евгени Генчев Валерия Георгиева Евгени Генчев и Валерия Георгиева веганка пианист Светла Генчева палат
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР