Евертън изглежда е предотвратил непосредствения риск от администрацията с удължаване,

...
Евертън изглежда е предотвратил непосредствения риск от администрацията с удължаване,
Коментари Харесай

Страховете на администрацията на Евертън намаляха, тъй като потенциалните нови собственици предоставиха удължаване на срока

Евертън наподобява е предотвратил непосредствения риск от администрацията с удължение, предоставено на изплащането на заема, което може да се окаже решаващо за поглъщането на 777 Partners, беше съобщи.

Предложените купувачи преговаряха през по-голямата част от сезон 2023-24, откакто притежателят на Евертън Фархад Мошири разгласи, че е реализирана договорка през септември. Въпреки съглашението поглъщането към момента не е минало изцяло границата.

По-рано беше обявено, че първо е било належащо удължение на изплащането на заем от £160 милиона, като вследствие на това поглъщането е застрашено. Първоначалният краен период за погашение беше понеделник вечерта в Съединените щати, единствено часове след провалянето на мърсисайдския клуб във Висшата лига от Челси.

Ако крайният период не беше спазен, имаше капацитет хората, ангажирани с клуба, да потърсете нови оференти. Съобщава се също, че администрацията съставлява риск, като Евертън евентуално е изправен пред автоматизирано отн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР