Евертън има желание да привлече нападателя на Уест Хам Микaeл

...
Евертън има желание да привлече нападателя на Уест Хам Микaeл
Коментари Харесай

Евертън иска Микaeл Антонио от Уест Хам

Евертън има предпочитание да притегли нападателя на Уест Хам Микaeл Антонио през лятото, написа " Caught Offside ". 32-годишният ямаец е преди всичко в листата за селекция на " карамелите ", в случай че те запазят мястото си в Премиър лийг.

Мърсисайдци желаеха Антонио още през януари, само че тогава не съумяха да се схванат с Уест Хам и договорката пропадна. На " Гудисън Парк " обаче не са се отказали от този футболист и ще създадат нов опит да го вземат в редиците си, като персонално притежателят Фархад Мошири е подготвен се заеме с договарянията.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Антонио си остава значим състезател за Уест Хам, само че през този сезон не е изключително ефективен. Той има едвам 9 гола в 33 мача във всички шампионати, като едвам 3 от тези попадения са в Премиър лийг. Имайки поради напредналата му футболна възраст и фактът, че договорът му изтича през 2024 година, от Уест Хам може и да се съгласят да седнат на масата за договаряния през лятото.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР