Евентуален трансфер на Кристиано Роналдо в Ювентус ще разтърси европейския

...
Евентуален трансфер на Кристиано Роналдо в Ювентус ще разтърси европейския
Коментари Харесай

Роналдо и ефектът на доминото

Евентуален трансфер на Кристиано Роналдо в " Ювентус " ще раздруса европейския футбол, а прекосяването на 5-кратния притежател на " Златната топка " в италианския първенец ще задейства резултата на доминото.

" Ювентус " търси способи да заздрави тима и да го трансформира в още по-конкурентен на останалите грандове на Стария континент. Точно по тази причина управлението на бианконерите желае да сложи португалеца в сърцето на своето нахлуване, а на Апенините към този момент се приказва за продажба на Гонсало Игуаин, която да обезпечи парите за Роналдо.

Кариерата на аржентинския нападател евентуално ще продължи в Лондон. Според Медиасет, " Челси " се е съгласил на договорка за 60 млн. евро. Това пък може да докара до евентуално събиране на Игуаин с Маурицио Сари, за който интензивно се приказва, че ще наследи Антонио Конте отпред на " Челси ".

Ако Игуаин дебаркира на " Стамфорд Бридж ", е допустимо пренасищане на офанзивата на лондончани. Така Алваро Мората може да се окаже непотребен.

Контузии попречиха на испанеца да запише мощен старт със синята фланелка, а когато към този момент бе подготвен за игра Оливие Жиру го измести от стартовите 11 на " Челси ".

Вероятно Мората ще се реалокира в Германия и по-точно в " Байерн " Мюнхен. От много време баварците наблюдават изявите на 25-годишния испанец и на нападателя на ПСЖ Единсон Кавани. Роберт Левандовски гледа към изхода на " Алианц Арена ", само че управлението на немския първенец няма да го пусне толкоз елементарно.

От няколко месеца полякът демонстрира отявлен интерес към " Реал " Мадрид. Новият треньор на " Байерн " Нико Ковач обаче има вяра, че Левандовски ще остане. Нападателят, който през август ще навърши 30, бе прекомерно неосезаем на международното състезание в Русия и надали баварците ще получат впечатляваща сума за него, в случай че Белия балет реши да го купи.

Ако Роналдо в действителност премине в " Ювентус ", " Реал " Мадрид ще би трябвало да успокои почитателите си с някои величествен трансфер, който да резервира класата на отбора. Имената на Неймар, Килиан Мбапе и Хари Кейн не престават да се свързват с " Бернабеу ", само че ще бъде извънредно мъчно някой от тях да повтори головата успеваемост, представянето и лидерския темперамент на Роналдо на терена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР