EventEase с гордост представя концерт на едно от водещите имена

...
EventEase с гордост представя концерт на едно от водещите имена
Коментари Харесай

In Flames с концерт в София през май!

EventEase с горделивост показва концерт на едно от водещите имена в мелодичния метъл In Flames от Швеция. Групата ще свири в София на 19 май 2020г. в зала Универсиада.
Бандата се завръща за среща с българските почитатели с нов албум, озаглавен I, The Mask (Nuclear Blast, 2019) и записан с неведнъж номинирания за Грами продуцент Howard Benson. Шведите идват с великодушен сет лист, подготвени да усилят с нови попълнения почитател базата си у нас и да припомнят на старите си почитатели тук къде им е силата – в мелодичните линии и в смелостта да опитват. Това е тайфа, която ловко балансира сред модерното и класическото, създавайки собствен личен образ и привличайки редица млади почитатели.
Прогресът постоянно се обвързва с смяна. Така е и при In Flames, които са едни от пионерите на мелодичния шведски дет метъл. Музикалните им търсения и упоритости обаче ги водиха до ново по-модерно звучене и по-високи позиции в музикалния бизнес. Днес те са с десетки оценки в голям брой конгреси, награди в разнообразни категории, челни места в ранглисти...От години In Flames са измежду водещите имена на плакатите на най-големите фестивали по света.
Концертът в София на 19 май ще е едно мощно хедлайн шоу на In Flames, само че събитието ще предложи и съпорт тайфа, чието име следва да бъде оповестено на по-късен стадий.
Билетите за шоуто на In Flames са в продажба от 22 януари 2020г. Билетите категория Ранно Пиле са на цена от 52.00 лева Билетите можете да закупите по следните способи:
 - Онлайн Билет: http://bit.ly/InFlames2020   посредством системата на PaySerа;
 - По пощальон с натрапен платеж за цяла България с поръчка на тел .: 0886 126 995;
 - На каса: всички магазини На Тъмно в цяла България .
Ограничен брой VIP + MEETGREET пропуски ще са налични за продажба на цена от 240лв.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР