Еванджелин Лили отказва да практикува социално дистанциране на фона на

...
Еванджелин Лили отказва да практикува социално дистанциране на фона на
Коментари Харесай

Актрисата, която отказва да спазва домашна карантина

Еванджелин Лили отхвърля да практикува обществено разграничаване на фона на пандемията на новия ковид. Актрисата споделя, че няма да стои вкъщи по време на огнището на респираторната болест, известна още като COVID-19, макар препоръките на здравните чиновници, които упорстват хората да стоят надалеч от обществените събирания и да заобикалят излизане от вкъщи, в случай че не е безусловно належащо.

Еванджелин употребява своя Instagram профил, с цел да отбрани позицията си, като показа с почитателите си, че е завела двете си момчета на гимнастически лагер.

Когато един от почитателите я попита дали е под домашна карантина, поради разпространяването на корона вируса, Еванджелин отговори: " Не и това семейство ".

View this post on Instagram
#morningtea ☕️ Just dropped my kids off at gymnastics camp. They all washed their hands before going in. They are playing and laughing. #businessasusual

A post shared by Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) on Mar 16, 2020 at 9:45am PDT

Когато различен почитател на актрисата уточни, че общественото разграничаване може да помогне за спасяването на живота на тези, които са имунокомпрометирани, 40-годишната актриса съобщи: " В момента пребивавам с татко си, който има левкемия в четвърта фаза. Аз самата съм имунокомпрометирана. Имам две дребни деца. Някои хора слагат живота си над свободата, някои избират свободата пред живота си. Всички вършим своя избор. С обич и почитание. "

View this post on Instagram
A post shared by Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) on Sep 5, 2019 at 10:52am PDT

Актрисата добави, че не утвърждава политиката на държавното управление, което се пробва да я задържи в дома ѝ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР