Evalato, доскоро част от Weemss, вече е самостоятелен продуктВсеки заслужава

...
Evalato, доскоро част от Weemss, вече е самостоятелен продуктВсеки заслужава
Коментари Харесай

Български софтуер със заявка за номер едно в света

Evalato, до неотдавна част от Weemss, към този момент е независим артикул

Всеки заслужава съвременен и елементарен метод да провежда стратегиите си без значение дали става въпрос за голяма корпорация или Неправителствени организации с стеснен бюджет, споделят от Evalato (снимка: evalato.com)

Evalato, български програмен продукт за ръководство на състезания, грантове и стратегии, който до неотдавна беше част от Weemss, се отделя като независим артикул след експоненциален растеж в броя на потребителите му, оповестиха от разработчика.

Софтуерът, зад който стои български екип, дава поръчка да стане водещото решение за ръководство на състезания и стратегии в международен мащаб, поради новаторските си функционалности и по-добрите условия, които предлага. Доказателство за това са и няколкото интернационалните награди, които печели платформата единствено през последната година.

Докато конкурентните решения са ориентирани само към огромните пазари и клиенти, Evalato е достъпнa и удобнa онлайн платформа за всеки управител на стратегии и награди, без значение от размера на организацията му или в коя част на света се намира тя, подчертаха от разработчика.

Софтуерът се персонализира съгласно потребностите на съответната стратегия, поддържа над 40 езика и всички вероятни валути в света, а гъвкавите и преференциални проекти са налични за бюджета на всяка организация или компания.

„ Това, че софтуерът е български артикул, се оказа огромен плюс за нас, тъй като ни подтикна да го разработим по този начин, че да е най-хубавото и налично решение за всеки един уредник на състезания и стратегии, без значение в коя точка на света се намира. Вярваме, че всеки заслужава съвременен и елементарен метод да провежда стратегиите си без значение дали става въпрос за голяма корпорация или Неправителствени организации с стеснен бюджет. При това на езика, който употребяват участниците в стратегиите му “, показа Ованес Ованесян, съосновател на Evalato.
още по тематиката
Друго главно преимущество на платформата е, че е интуитивна и лесна за приложимост. Всеки консуматор може да сътвори конкурс или стратегия за минути без образование или демонстрации.

Evalato не е просто преименуван, а модернизиран артикул от ново потомство с доста нови функционалности, рационализирани процеси и усъвършенствания, резултат от противоположната връзка с клиентите.

Сред новостите са: алтернатива за основаване на един или повече конкурсни рундове, опция за нагласяне на разнообразни критерии за оценка със свои лични тежест и канара, ръководство на шортлисти, повече варианти за персонализиране и брандиране, още по-интуитивен интерфейс, усъвършенстван дизайн и доста други.

Голяма част от новите функционалности са свързани с етапа на оценяване на кандидатурите, откъдето идва и името на новата платформа – Evalato (от британската дума „ evaluation ”, в превод на български – „ оценяване “).

„ В екипа се майтапим, че името идва не от „ evaluation ”, a от „ евала ” на български, тъй като всеки, който се е сблъсквал в миналото с организирането на конкурс без помощта на Evalato, би възкликнал „ Евала! ”, откакто един път го открие “, показа Симона Харизанова, съосновател на Evalato.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР