Ева Брезалиева от клуб Олимпия (Бургас) се представи отлично и

...
Ева Брезалиева от клуб Олимпия (Бургас) се представи отлично и
Коментари Харесай

Ева Брезалиева от клуб Олимпия спечели днешното контролно на националния отбор

Ева Брезалиева от клуб Олимпия (Бургас) се показа чудесно и завоюва днешното контролно на националния тим по художествена гимнастика за девойки самостоятелно, което се организира в зала "Раковски ".

Брезалиева събра общ брой от 61.200 точки, откакто получи оценки от 14.950 точки на въже, 16.950 на топка, 13.900 на бухалки и 15.400 на лента. Това още един път потвърждава вярното решение на старши треньора на народен тим девойки Валентина Иванова Ева Брезалиева да премине на централизирана подготовка в София.



Втора се класира Стилияна Николова от Етър Елит (Велико Търново) с 60.800 точки, а трета е Валерия Ватова от Тракия (Пловдив) с 60.500 точки. В класирането следват Катрин Цонева от Левски Илиана с 58.150 точки, Божана Монева от Акро (Русе) с 57.450, Никол Атанасова (Левски Илиана) с 57.250 и Красимира Илиева (Левски Илиана) с 55.750 точки.

На обособените уреди класирането е следното:
- на въже: Ева Брезалиева, Катрин Цонева, Стилияна Николова
- на топка: Валерия Ватова, Стилияна Николова, Ева Брезалиева
- на бухалки: Красимира Илиева, Стилияна Николова, Никол Атанасова
- на лента: Ева Брезалиева, Божана Монева, Катрин Цонева.
В контролното своите две композиции извърши и народен отбор девойки със старши треньор Вяра Ваташка и помощник-треньор Цветелина Найденова, който остави доста положителни усещания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР