Euro NCAP обяви най-добрите в различните категории модели (“Best in

...
Euro NCAP обяви най-добрите в различните категории модели (“Best in
Коментари Харесай

Opel Crossland X стана първенец на класа в час по безопасност

Euro NCAP разгласи най-хубавите в другите категории модели ( “Best in Class of 2017” ) и кросоувърът от сегмент „ В “, Opel Crossland X се причисли към тази изключителна група като победител в своята категория. В класацията си на сигурността на колите, която беше оповестена предишния ноември, Euro NCAP присъди на Crossland X оптималните пет звезди, което се основава на положителните оценки в пет категории за отбрана на възрастните пасажери, децата и пешеходците, както и за асистиращите системи. Crossland X се показа изключително добре в тестванията на непряк удар в преграда, в които реализира оптималните точки за отбрана на възрастните пасажери и децата.

Fitted to all of your lifestyle needs, the #Crossland X offers extreme flexibility with no need for compromise! What do you love about the #GoodLife? pic.twitter.com/o0RunDR95a
— Opel (@Opel) January 12, 2018
В допълнение към общоприетото съоръжение за сигурност като предизвестието за унесеност на лидера и сигнализацията при несъзнателно овакантяване на лентата на придвижване, Opel Crossland X предлага като в допълнение съоръжение против възнаграждение и някои нововъведения за още по-голяма сигурност: предизвестие при заплаха от конфликт с различаване на пешеходци и автоматизирано спешно прекъсване, разкриване на отмалялост у лидера, високотехнологични напълно LED предни светлини, 180-градусова панорамна камера за назад виждане и предизвестие за съществуване на заплаха в сляпата зрителна зона са единствено няколко образеца.

Свеж и стилен извън и изключително необятен и еластичен от вътрешната страна с съвременна двуцветна багра и SUV външен тип, Opel Crossland X към този момент е спечелил над 80 000 клиенти от цяла Европа от март месец 2017 г, когато стартираха продажбите на модела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР