Ето защо му казват лошото момче“ – той просто не

...
Ето защо му казват лошото момче“ – той просто не
Коментари Харесай

Асен Блатечки разби: От тази жена няма да ми стане, ако и да е последната на света!

Ето за какво му споделят „ неприятното момче “ – той просто не си поплюва и в доста случаи наподобява високомерен, а в действителност е пряк. Да, приказваме за Асен Блатечки, който нощес се цани за жури в „ Капките “.

Макар да не е първа младост, Асен още е магнит за дамите като последната от тях бе Диляна Попова. С нея също не съумяха да „ изкрякат “ дълго, само че Блатечки продължава да твърди, че манекенката е „ пич “ – качество, което пъклен цени в нежния пол.

„ В моето семейство, до девето коляно, всички са били пичове – и мъже, и дами. Нашите също бяха такива, цялостни къртачи в готиния смисъл. За една жена това е ужасно като не й пречи да е красива, да е нежна, да е стилна и каквото още си помислите. Но просто да е пич като темперамент и държание “, изяснява Блатечки.

Той е безапелационен, че не би погледнал „ женки “ от типажите в множеството ни риалита (може би намига към „ Ергенът “), които са безумно кухи лейки с хиляда усъвършенствания по тях.

„ Ако желая нещо без мозък, само че с големи балкони и джуки като наденици, ще си купя от тези кукли, които се надуват. Ей подобен вид жена не може да ми го вдигне, в случай че ще и да е последната на света “, безапелационен е мачото.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР