Ето какво разкрива г-н Гарабитов в интервю за "Труд". –

...
Ето какво разкрива г-н Гарабитов в интервю за "Труд". –
Коментари Харесай

Българският гуру в отслабването разкри какво е унищожително за смъртоносните вируси

Ето какво разкрива господин Гарабитов в изявление за "Труд ".

– Г-н Гарабитов, успявате ли да останете спокоен?

– Да, аз изобщо в никакъв случай не съм се тормозил от каквато и да е обстановка, тъй като човек със мощна имунна система се усеща предпазен. С методиката, с която работим, се реализира здрав дух в крепко тяло. Знам, че Учителя Дънов е предсказал още преди 90 години, че ще пристигна време по градовете да се върви с маски.

Петър Дънов е казвал също, че на всички места по света на хората морето ще е до челото, а на българите ще е до коленете, което звучи успокоително за нас. Скоро слушах кмета на Велико Търново, който сподели, че в техния град бият камбаните по 33 пъти дневно, което работи унищожително на тези нездравословни вируси. В Русия това е процедура още когато е имало чума, а те са доста напред в това отношение и знаят, че пандемията по-бързо ще премине по този метод.

– Доказано ли е, че това оказва помощ?
– Да, там работят най-малко 40 института в тези посоки. В Русия са правени проучвания и за ролята на молитвата и медитацията и се открива, че след тези практики има цялостна смяна на положението на клетките и кръвта. Те безусловно се трансформират и действат с нови трептения и честоти. Ние с доктор Стоилов също сме правили замервания на аурата и енергийното поле след един час медитации и установихме, че в случай че аурата е с назъбена форма, по-късно се възвръща изцяло и даже се усилва.

– А тази суматоха и стресът по какъв начин се отразяват на имунната система?
– Като има терзания и суматоха понижава виталната сила, а когато тя намалее, понижава енергийното поле, което ни пази. Появяват се стрес, меланхолия, бодърствуване, паник офанзиви – човек има възприятието че ще почине и не може да диша умерено. При такива случаи дихателните извършения са доста подобаващи, изключително в случай че до момента в който ги извършват хората си повтарят “Ом” – най-висшата мантра на Вселената.

При паник офанзиви е по-трудно да произнасяш постепенно “ом”, по тази причина да си го споделят бързо няколко пъти. Това са новите болести на века, само че стресът е номер едно, а е потвърдено, че хора с отпаднала имунна система най-лесно могат да си нарушат душeвността.

– А каква е най-силната рецепта за усилване на имунитета против всевъзможни вируси?
– Най-силният антиоксидант против тези вируси е комбинацията от чесън, мед, ябълков оцет и джинджифил, каквато има в сироп “Дар” от Гарабитов. Той се добавя доста добре с дървесния палмов сок “Мадал Бал”, който към този момент се изнася в над 110 страни. Нищо не може да издържи на такава композиция, а още по-силно става, в случай че прибавим и 10-15 капки прополис. В нашия център даваме от тези сиропи на хората, а като в допълнение подтикваме енергийната отбрана и няма метод да няма възобновяване на имунната система.

– Кои болести лекувате най-успешно във вашия център?
– Помогнали сме на доста хора с проблеми с кръвната захар и ендокринната система, с бронхиални и астматични проблеми, както и в опорно-двигателния уред. Над 45 000 души са минали през центровете ни в София и Пловдив. Поддържаме контакти и с акад. Даскалова от ВМА. На прегледи при нас идват и деца на по 7-8 години, които са на инсулин по три-четири пъти дневно и с килнат гръбначен дирек от тези тежки чанти и раници, които носят. Това трансформира работата на целия организъм и от там идват и други проблеми.

– Известният музикант Иво Папазов-Ибряма не крие, че дължи оздравяването си на вас. Как по-точно му помогнахте?
– Един ден ми се обади кметът на Калофер – Румен Стоянов, с който се познаваме от доста години и ми сподели: “Имам огромно предпочитание да поканя Иво Папазов, само че знам, че е болен, има ли опция да му се помогне?”. Аз му отговорих, че ще създадем всичко допустимо. Иво беше напряко обезверен от живота и ми вика:

“Моята е свършила, дори съм изхвърлил кларинета. Нищо не мога да направя самичък и няма по какъв начин да отида на концерт, а до момента без да спирам съм свирил – защо ми е подобен живот!”

Това го споделя човек, който е обявяван седем пъти за най-хубав музикант. Казах му: “Не се притеснявай, най-малко още 30 години ще радваш хората”, а по-късно към 1-2 часа му върших процедури с нашите апарати за матрично-ритъмна терапия, с които оказваме помощ на хора с тежки проблеми на гърба и краката, а той: „ Абе, нищо няма да ми помогне!”. Аз го уверих, че в този момент, дори ще стане и ще пристигна да ме изпрати, а след лечението му споделих: “Хайде, стани и ходи”, както едно време Исус е споделил на Лазар.

Ибряма ми вика: “Как ще стана, аз не мога да седнал съм, а ти искаш да стана?” Три пъти му го повторих и най-после той се изправи и слезе самичък от кушетката, след това направи две-три крачки и в действителност пристигна да ме изпрати. Разцелува ме и ми сподели, че от днес-нататък към този момент ще живее и след три дни отиде и свири в ресторант в Калофер.

– Благодарение на вашата методика, с изключение на Армен Назарян, при вас са отслабнали и Ваня Костова, Ани Салич, Станка Златева… Кои от известните ви клиенти реализираха най-бързи и трайни резултати?
– Армен, в този момент за малко време още веднъж прави филтриране при мен и с двата сиропа за 10 дни смъкна 10 кила. Ваня Костова отслабна към този момент към 45-50 кг. и не е качила по-късно, до момента в който за Станка Златева ми споделиха, че е понапълняла и несъмнено би трябвало отново да направи филтриране. С Ани Салич също се чуваме постоянно и тя задържа килограмите си. Иво Николов от 187 стигна до 110 кг., а през днешния ден е под 90. А футболистът Стивън Петков, който стана голмайстор в Португалия, първоначално беше 115 кг. и смъкна 18 кг при мен, а в този момент е към този момент е 85.

– Кои физически извършения са най-подходящи в домашни условия в създалата се обстановка?
– Изследвано е, че единствено 30 минути медитация и релаксация дневно се равняват на 15 дни отмора в прекрасен курорт. Много хора дишат основно през устата, а от там влизат доста бактерии.

Най-полезно е дълбокото дишане през носа, при което при поемане първо изпълваш корема с въздух, след това гърдите и изправяш раменете. При издишване първо прибираш корема след това отпускаш гърдите и раменете.

Хубаво е дихателни извършения да се вършат на терасата, или при отворен прозорец. Може да се стартира с извършения още заран в леглото. Първо подвигаме дясната ръка нагоре към тавана и до момента в който вдишваме надълбоко я изтегляме нагоре, като че ли се качваме по въже, а на издишване я смъкваме надолу към тялото. След това вършим същото надълбоко дишане и с лява ръка.

– Вие персонално, какъв режим спазвате, с цел да сте толкоз деен и в отлична форма?
– Сутрин си върша дихателни и физически извършения, пия сиропите с топла, преварена вода и преди лягане върша същото и благодаря на Господ, и по този начин нямам проблеми. Хубаво е всеки ден да благодарим, че сме по-добре от през вчерашния ден и даже да не позволяваме мисъл, че може да има нещо, което да не се възвръща в организма ни. Повтаряй си – аз съм здрав, удовлетворен и благополучен. Няма по-силно оръжие от силата на мисълта и по тази причина всеки ден може да си споделяме – Благодаря ти Боже, че през днешния ден съм по-добре от през вчерашния ден. Ако 100 пъти си кажеш -днес съм по-добре от през вчерашния ден и няма от какво да се плашиш. Може да си казваш също – Бог е обич, колкото може по-често, даже да си го пееш като ария, тъй като Бог не познава заболявания и любовта не познава заболявания. Всяка заран, аз пея по 30 минути и по-късно напряко встъпвам в други измерения.

– Постите въздействат ли добре в тази обстановка и кои са българските супер храни?
– Една от най-хубавите храни, които мога особено да препоръчам е българският лимец. Сутрин се измива 1 чаена чаша от него и се накисва до другата заран в буркан с вода, само че вместо с капачка, се покрива с тензух. На другия ден се смесва с малко орехи и 1 лъжица мед. Това е отлична закуска, която дава сила и мощ за организма. Великденските пости също оказват помощ за пречистването, а в композиция с нашите сиропи, дават доста добър резултат.

– Наистина ли ракията и горещата вода също оказват помощ против вирусите?
– За ракията съм чул от вуйна Ванга, че вечер може да се пие по 25 грама, само че не съм осведомен, за топлата вода обаче знам, че оказва помощ. Най-хубаво е заран да се изпиват една, или две чаши топла вода, 30 минути преди хранене. В тях може да се изстиска лимон, или да се добави 1 лъжичка ябълков оцет. Друг вид е на всяко ястие, в случай че нямат проблеми със стомаха, хората да изяждат по 1-2 скилидки чесън.

– Изворната, или минералната вода препоръчвате?
– Най-хубава е преварената изворна вода, тъй като тя е 200 пъти по-полезна от минералната. При главоболие на повече от 200 индивида съм дал да пият три-четири чаши гореща вода и от тях над 100 ми се обадиха, че има приказен резултат и им е минало.

При проблеми със стомаха също оказва помощ топлата, преварена изворна вода – от 37 до 55 градуса. Много добър резултат против всички вируси и рани, както и за стомаха имат и сребърната и розова вода.

Дестилираната вода също може да лекува, само че тя би трябвало да се пие единствено краткотрайно за филтриране на организма – най-добре за към 10 дни. Хората желаят да са здрави, само че по какъв начин може да сме здрави и щастливи, в случай че нямаме обич в себе си, ядем неприятни храни, имаме мрачни мисли и гледаме непрекъснато телевизия. Аз, има ли отрицателни неща по малкия екран, и го изключвам.

– Според вас, кои са най-страшните вируси?
– Болестите са основани за осъзнаване, само че по-страшните вируси от корона са алчността, злобата, завистта и страхът. Всеки мисли по какъв начин да стане богат, от къде да открадне, само че никой не е занесъл нещо на другия свят. Шри Чинмой споделяше – може довечера да легнем милионери, а да се събудим като най-големите сиромаси.

Вижте какво стана в този момент и в Кипър -имам познати, които изгубиха по 50 млн. евро, след тази рецесия. Един нравствен преподавател от Индия ми описа следната легенда: “Едно време, като стигнал до Индия, Александър Македонски изискал да влезне в един ашрам. От там излязал един нравствен преподавател и му споделил -Тук не се влиза с шлем и меч.

Вие сте пристигнали да завлаявате територии и да убивате почтени хора, само че мога да ви кажа единствено едно, като видите злато над главата си, да знаете, че това ви е края и няма да стигнете до Александрополис! На връщане, Александър в действителност заболява от малария и на моменти изпада в безсъзнание, а когато най-после спрели и опънали златен чадър над главата му, той го погледнал и споделил – Защо ми трябваха тези благосъстояния, като не мога да си купя даже един ден живот!

След което умрял.” Сега, защо са им тези милиарди и милиони, като не могат дори да ги преброят, на човек е задоволително и с малко да живее. Материалното е краткотрайно и в случай че не се придържаме към духовното, ние сме обречени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР